Rate this post

Updated May-2022 HPE1-H01 Exam Practice Test Questions

Verified HPE1-H01 dumps Q&As 100% Pass in First Attempt Guaranteed Updated Dump

Q21. A customer has the following HPE SimpliVity configuration.
* 4 nodes in 1 cluster – 2 x 16c CPU
* 384 GB RAM
* Medium 4000 storage kit
* SFP+ connectivity
* VMware hypervisor
The customer needs to increase the available storage capacity in the configuration. What is the most cost-effective solution that meets your customers needs?
Solution:Add additional disks per node for the required capacity, and do a RAID expansion by using Smart Storage Administrator (SSA).

 
 

Q22. Which tool can be used to provide TCO and ROl analysis of an HPE Synergy solution?
Solution: HPE Aliean Tool

 
 

Q23. Your customer wants to replace the company’s aging infrastructure. The following compute workloads must run on the selected compute platform for your solution
* Physical Server workloads
* Hyper-V Virtuailzation
* VMware Virtualization
* Containers
Which solution should you use to meet the customers needs?
Solution:HPE Hyperconverged 750

 
 

Q24. In preparation for a customer presentation, you need to be able to propose a solution that estimates power and weight requirements, and appropriate levels of power and cooling. You also need to determine weight-related requirements to install the solution in the data center.
Solution:HPE Server Memory Configurator

 
 

Q25. A customer requests a compute platform to support combined OLTP and OLAP workloads. Which platform should you recommend?
Solution:Superdome Flex

 
 

Q26. A customer needs all users to be authenticated before getting access to the network resources. Which product should you recommend to meet this requirement?
Solution:Aruba Introspect

 
 

Q27. Your customer wants to replace the company’s aging infrastructure. The following compute workloads must run on the selected compute platform for your solution
* Physical Server workloads
* Hyper-V Virtuailzation
* VMware Virtualization
* Containers
Which solution should you use to meet the customers needs?
Solution:HPE Hyperconverged 250

 
 

Q28. A customer has the following HPE SimpliVity configuration.
* 4 nodes in 1 cluster – 2 x 16c CPU
* 384 GB RAM
* Medium 4000 storage kit
* SFP+ connectivity
* VMware hypervisor
The customer needs to increase the available storage capacity in the configuration. What is the most cost-effective solution that meets your customers needs?
Solution:Add one HPE SimpliVity node with the same configuration to the cluster

 
 

Q29. A customer requests a quote for an HPE storage solution that meets these requirements
* fully redundant dual-controller storage array with no single points of failure
* 1 Gb or 10 Gb ISCSI connectivity
* at least four host-facing ISCSI ports
* capable of expanding usable capacity in small increments of one-to-two disks Solution: D3000 HPE storage solution should be proposed

 
 

Q30. A customer requires a hybrid storage solution capable of deduplicatlon. compression, and encryption of all their data. Which HPE storage product meets the customer’s requirements?
Solution:HPE SimpliVity 380

 
 

Q31. A customer needs to manage the power of their Apollo servers. The server racks provide only basic PDU capability.
Which Management tool will meet the customer’s need?
Solution:HPE Insight Cluster Management Utility

 
 

Q32. A customer needs all users to be authenticated before getting access to the network resources. Which product should you recommend to meet this requirement?
Solution:ArubaClearPass

 
 

Q33. You are demonstrating an HPE SimpliVity environment. You want to show the efficiency obtained on the environment with the built-in deduplication and compression of the HPE SimpliVity solution for that specific environment Where should you go in the vSphere Web Client console to show this?
Solution:Cluster – Monitor – HPE SimpliVity Performance

 
 

Q34. A customer needs to manage the power of their Apollo servers. The server racks provide only basic PDU capability.
Which Management tool will meet the customer’s need?
Solution:HPE Apollo Platform Manager

 
 

Q35. An administrator has two switches connected with a single link. The administrator observes that, during hours of peak activity, the storage traffic tends to consume the link. The link is shared with other types of traffic that is time sensitive.
Solution: RDMA over Converged Ethernet (RoCE) technology can the administrator use to help alleviate the situation while they are working towards a long-term solution.

 
 

Q36. Which tool can be used to provide TCO and ROl analysis of an HPE Synergy solution?
Solution: HPE infoSight

 
 

Q37. You are demonstrating an HPE SimpliVity environment. You want to show the efficiency obtained on the environment with the built-in deduplication and compression of the HPE SimpliVity solution for that specific environment Where should you go in the vSphere Web Client console to show this?
Solution:HPE SimpliVity Federation – Datastores

 
 

Q38. A customer wants to deploy applications more rapidly. The solution must provide flexibility in deploying different workloads In an efficient, repeatable manner in virtualized and non-virtualized environments.
Solution:HPE FlexFabric infrastructure will provides this capability

 
 

Pass HPE Master ASE HPE1-H01 Exam With 47 Questions: https://www.actualcollection.com/HPE1-H01-exam-questions.html

Related Links: myportal.utt.edu.tt myportal.utt.edu.tt myportal.utt.edu.tt www.stes.tyc.edu.tw myportal.utt.edu.tt www.stes.tyc.edu.tw